Hertsoginna Catherine Middleton ja prints William jalutasid koos pisiperega Sandringhamis asuvasse Püha Maarja Magdaleena kirikusse ning lasid rahval oma ilusaid järeltulijaid kaeda. Samas kirikus peeti aastal 1961. pisitüdruku vanaema printsess Diana ristsed.

Kate kandis elegantset Alexander McQueeni moetööd ning kärutas beebit Millsoni lapsevankris. Kaheaastane George hoidis samal ajal kõvasti Williami käest kinni ning kandis samamasuguseid riideid, kui ta isa viidi aastal 1984. vastsündinud Harryt vaatama.

Kahekuune Charlotte sai ristivanemaid tervelt viis, kelle hulka üllataval kombel ühtegi kuningapere liiget ei kuulu. Eelistati koolikaaslaseid Thomas van Straubenzee'd ja James Meade'i, Williami nõbu Laura Fellowesit, Catherine'i onupoe Adam Middletoni ja hertsoginna lähedast sõbrannat Sophie Carterit.

Ristsetele saabusid varakult kuninganna Elizabeth II ja prints Philip, samuti olid kohal prints Charles ja hertsoginna Camilla ning Kate'i õde Pippa Middleton. Prints Harry, kes viibib hetkel Aafrikas, ei saanud kahjuks kohale tulla.