"Ma ütleks, et ma olen alati oma soolise identiteediga segaduses olnud," tunnistas endine olümpiavõitja ja tänane teletäht. "Mu aju on palju rohkem naiselik kui mehelik," vahendab USA Today intervjuud.

65-aastane Jenner kinnitas ka kuuldusi: et ta tõepoolest on läbi tegemas erinevaid soomuutusprotseduure. Siiski pole ta tänini otsustanud, kas ka viimase etapi, suguelundite ümberlõikamise ka läbi teeb.

Reede varahommikul sõnas Jenneri kuulus kasutütar Kim Kardashan sünas, et nad plaanivad kõik koos ühise perena saadet vaadata.

Kuigi saadet peeti ümbritsenud kõmu tõttu suureks reklaamtrikiks juunikuus sel teemal algava saate nimel ja kardeti, et vaid paari tunniga nii keerukat teemat lahata selgeks ega arusaadavaks pole võimalik, siis eksisid kõik: kogu maailma gei-, lesbi- ja transseksuaalide kogukond ning eeskõnelejad kiitsid intervjuud ning ka Bruce Jenner ise sõnas intervjueerijale: "Me muudame maailma. See mida mina teen, teeb head. Ja me muudame maailma." Kuigi praegu on vara eilse intervjuu mõjusid hinnata, arvas Jenner, et see võib olla sama märgilise tähendusega kui Ellen DeGeneres'i kapist välja tulemine aastal 1997.

Kogu intervjuu vältel palju emotsionaalseid hetki pakkunud, selgitas ta: "Ma vaatan seda nii. Bruce: alati valetav. Ta on elanud terve elu valetades, kes ta on. Ja ma ei suuda seda enam teha, nii et võtan nüüd patsi välja."

Jenner rääkis sellestki, kuidas kõik alguse sai. Ta sai teada oma sees olevast naise hingest, kui oli 8-aastane ja kuigi ta ei mõistnud sel hetkel, mida tähendab ema ja õe kleitide proovimine, tekitas see temas hea tunde.

Ta alustas muutumisprotsessi 30 aastat tagasi, kui võttis viis aastat hormoone. Tema naised teadsid tema naiseks riietumise harjumustest, kui mitte tema soolisest identiteedist. Kris Jenner ei kommenteerinud teemat abielus olles väga "Okei, kas vahetad nüüd riideid?" naeris Bruce ise, rääkides, millised selleteemalised vestlused olid. Aga voodielu? "Ma armastasin Krisi ja õppisin temalt palju. Ma arvasin, et meil oli päris hea sekselu."