Tänavu kevadel avalikkuse ette jõudnud infot kauaaegse paari lahutamisest on saatnud meediakajastus, mis praeguseni keskendunud Irina Osinovskaja kui lahutuse algatajale – nimelt selgus, et Eesti ühel rikkaimal mehel Olegil on tekkinud kõrvalsuhe noore lätlanna Anastasija Udalovaga. Mitukümmend aastat kestnud abielu lahutamine pole aga naljaasi, kuna ära tuleb ka koosoldud aastate jooksul soetatud vara, mille kuuluvuse osas on abikaasadel erinevad nägemused.

Kui veel 30. juunil jõudis kohtumajja kohale vaid abielulahutust nõudev naispool ning Oleg Ossinovskit esindasid istungil üksnes advokaadid, siis täna olid kohal mõlemad osapooled, kes napisõnaliselt ka Delfi kaamera ees paar sõna olid nõus ütlema.

Irina sõnul pole vahepeal suhtluses Olegiga arenguid olnud ning kompromissi saavutatud ei ole. Ka polnud varem kohale ilmunud Irinal täit kindlust, et mees üldse näole annab.

Viis minutit enne instungiaega kohtumaja ette sõitnud Mercedese mikrobussist väljunud ning väga viisakalt ja esinduslikult riietatud Oleg polnud nõus varajagamise küsimust kommenteerima ning teatas vene keeles, et pole nõus oma perekonda puudutavat avalikult kommenteerima. "Delfi on nii kollaseks läinud, kollasemaks kui Kroonika," märkis ta lisaks.