"See on ikka hea tunne, kui sa lähed Apollo poodi ja vaatad, et sinu näoga kutt on seal plakati peal ja siis tuleb välja, et see oledki sina. Füüsilisel kujul enda plaati käes hoida, kus on sinu nimi peal, sinu nägu ja sinu laulud. Lähed Spotifysse ja vaatad, et seal on juba kuulatud nii palju kordi, see on ikka võimas tunne," avaldab Jüri Pootsman end valdavaid tundeid seoses oma esimese heliteosega.

Jüri tõdeb, et tänapäeval on aga tõesti digimaailm asju üle võtmas ning kõikidele artistidele ei antagi võimalust enda plaati füüsilisel kujul välja anda. Sama on ta märganud seda kuidas vinüülplaadid on taas populaarsed ning see avaldab lootust ka kassettide tagasitulekuks.

Hetkel ilmus Jüril küll EP, aga täispikk album võiks ilmavalgust näha juba järgmisel kevadel.

Enda värsket lühialbumit ja sellega kaasnevat fänniraamatut esitletakse 29. novembril kell 17.00 kohvikus Sinilind, kus erikülaliseks on Elina Born. Jüri astub kontserdil esimest korda suurele lavale koos enda äsja kokku tulnud bändiga, mille liikmeteks Joonas Mattias Sarapuu klahvpillidel, Siim Avango basskitarril, Pent Järve kitarril ja Hans Kurvits trummidel.

Jüri kontserdieelseid tegemisi saab pühapäeval jälgida Publik.ee Instagramist, sest oma tähtsal päeval vallutab noormees ka meie Instagrami!

Delfi TV teeb kontserdilt ka otseülekande!