Õnnetus juhtus 4. juuni õhtul, kui tuuleiil puhus eemale õhulossi, mis asus kohaliku kaubanduskeskuse kõrval. Kukkudes õhulossilt maha, sai kolmeaastane tüdruk tõsiseid vigastusi ning suri hiljem haiglas.

Tunnistaja sõnul oli tuul nii tugev, et ta ei saanud isegi poe ust korralikult kinni tõmmata, vahendab CCTV News Content.

"Ma varjusin tuule eest ja kui ma ümber pöörasin, nägin õhulossi õhku tõusmas," kirjeldab teine pealtnägija.

Tüdruk sai õhulossilt alla kukkudes tõsiseid vigastusi ja ta viidi haiglasse. Haiglas langes laps koomasse ning arstid tegid kõik, et teda päästa. Tianyangi piirkonna haigla erakorralise meditsiini direktor Zhu Jiani kirjeldas, et tüdruku süda lõi väga vaikselt ja ta pea oli saadud vigastuste tõttu deformeerunud. Arstid konsulteerisid kirurgidega võimaliku operatsiooni osas, kuid 40 minutit hiljem laps suri.

Videost on näha, kuidas suur õhuloss tõuseb järsult õhku ja kuidas üks naine proovib sellest kinni haarata, et õhku lendavat lossi takistada.

Kohaliku tööohutusametniku Li Zhongji sõnul kuulus õhuloss tegutsemisloata ettevõttele ning politsei uurib juhtunut.

Eile kella 17.40 paiku juhtus Tartumaal väga raskete tagajärgedega õnnetus, kus tuule alla võtnud täispuhutavalt batuudilt kukkunud kaks last hukkusid ning kolm viidi raskete vigastustega haiglasse.