Ivanov jõudis veerandfinaali, alistades 40 minutit kestnud mängus Oskar Lusti 6:0, 6:0. Veerandfinaalis tuleb tal vastamisi minna Andrea Bassoga (ATP 639), kes eile võitis otsustavas setis Karl Kiur Saart.

Raisma teise ringi vastaseks oli Mattias Siimar. Esimene sett kestis 25 minutit ja Raisma võitis kindlalt 6:1. Teist setti alustas paremini Siimar ja läks 3:1 juhtima, kuid Raisma mängukindlus sellest kõikuma ei löönud ja tal õnnestus kohe servigeim tagasi murda. Järgmisel kolmel servigeimil lõi ta 8 ässa (mängus kokku 15) ja võitis ka teise seti 6:4.

Raisma kohtub üksikmängu veerandfinaalis lätlase Krisjanis Stabinsiga (ATP 990), kes eile võitis üllatuslikult teise paigutusega venelast Ivan Nedelkot (ATP 385).

Õhtu lõpetas paarismäng, kus Ivanov ja Raisma võistlesid finaalipääsu eest Krisjanis Stabinsi (LTA) ja Mark Whitehousega (GBR). Eestlastel õnnestus kohe esimene vastaste servigeim murda ja sellest piisas, et sett 6:4 võita. Teine sett algas vastupidi ja lätlase kolme serviässa järel jäid eestlased 0:3 kaotusseisu. Seitsmendat geimi alustas Stabins aga topeltveaga ja ebakindluse pealt õnnestus eestlastel geim tagasi murda ning sett jõudis kiire lõppmänguni. Seal suutsid vastased 4:0 ette minna ja juhtisid veel 6:3, kuid siis võtsid Ivanov ja Raisma viis punkti järjest, võites seti 7:6 (8:6).

Homme on nende finaalivastasteks Alexander Vasilenko (Venemaa) ja Dzmitry Zhyrmont (Valgevene).