Ivanovi veerandfinaali vastaseks oli Andrea Basso (ATP 639), kellega ta kaks aastat tagasi suvel Tallinnas kohtus ning siis võitis 23-aastane itaallane. Tänane esimene sett algas Ivanovi dikteerimisel. Ta mängis oma servigeimid kindlalt (lõi 5 serviässa), murdis kaks vastase oma ja võitis 6:2. Ka teises setis suutis Ivanov Basso teise servigeimi murda ja sellest piisas, et sett 6:4 võita. Teises setis lõi Ivanov veel 6 serviässa. Mäng kestis 59 minutit.

Poolfinaalis kohtub Ivanov esimese paigutusega Dzmitry Zhyrmontiga (ATP 288). Kuigi valgevenelane on võistelnud ka varasematel Paf Openi turniiridel (võitis Tartus 2014 ja Tallinnas 2015), jäävad nende omavahelised kohtumised nelja-viie aasta taha. 2011 Kasahstani Futurel võitis Ivanov ja 2012 Helsinki Challengeril Zhyrmont.

Kenneth Raisma kohtus veerandfinaalis lätlase Krisjanis Stabinsiga (ATP 990), kes teises ringis võitis üllatuslikult teise paigutusega venelast Ivan Nedelkot (ATP 385). Esimene sett oli väga tasavägine, aga üheteistkümnendas geimis õnnestus Raismal vastase serv murda ja sett 7:5 võita. Teine sett oli esimesele väga sarnane ja lõppes samuti tulemusega 7:5 Raismale. Raisma lõi 6 ja Stabins 8 serviässa. Mäng kestis tund ja 31 minutit.

Raisma poolfinaali vastaseks on 24-aastane Aleksander Igošin (ATP 543) Venemaalt. Mehed on omavahel kohtunud tänavu märtsis Bakuus Future turniiril ning siis võitis Igošin.

Õhtu lõpetas paarismängu finaal, kus Ivanov ja Raisma olid vastamisi Alexander Vasilenko (RUS) ja Dzmitry Zhyrmontiga (BLR). Esimene sett oli väga tasavägine, kuid seisul 5:5 õnnestus vastastel initsiatiiv haarata (murdsid servigeimi ja võitsid oma servi punktigi andmata) ja võitsid seti 7:5. Teises setis kasutasid Vasilenko ja Zhyrmont paremini eestlaste ebakindlust ning murdsid servigeimi kolmandas ja seitsmendas geimis, tulemus 6:2. Eesti paaril oli mängu jooksul kasutada kolm murdepalli, aga neist ei õnnestunud ühtegi realiseerida. Vastastel oli murdepalle kasutada koguni 15 ja nad realiseerisid nendest kolm.