“Proovige kodus järele teha: kogu aasta viide minutisse panna! Vaadake, kas te saate hakkama,” soovitab saatejuht Henrik Kalmet proovida kõigil ise hakkama saada nii keerulise ülesandega, nagu nad koos Kärdiga pidid vastu võtma.

“Kuna saatesse on kutsutud inimesed, kes ongi väga toredad ja sümpaatsed, siis minu arust oli lihtne ja väga äge seda saadet teha! Kui mõelda seda, et meil õnnestus panna aasta ühe tunni sisse, siis on see väga keeruline, aga sisust puudu ei tule!,” sõnas saatejuht Kärt Anvelt. Vaata videost!

Hubases aastavahetusestuudios analüüsib vaid talle omasel moel Eesti sündmusi Eesti Päevalehe kolmunist Andrus Kivirähk. Välismaal toimunu võtavad kokku tänavu aastatepika välisministrikarjääri lõpetanud Urmas Paet ja Venemaalt Eestisse elama tulnud Putini-kriitik Artemi Troitski.

Selle aasta kõige suurema peo - laulu -ja tantsupeo -  olulisusest tuleb rääkima Aarne Saluveer.
Paljudele kultuuritegelastele jäi aga tänavune aasta viimaseks. Nii Jaak Joala kui mitme armastatud teletöötaja lahkumisest räägib Reet Linna. 

Loomulikult kõlab saates ka sel aastal Eestit Eurovisioonil esindanud laul “Amazing” ning võluv Tanja Mihhailova räägib nii eurovisioonist ning ka kummalisest fenomenist, mis Eestit tänavu vallutanud: nn Näosaatest. Spordimaastikul võib olla tänavu suurte võitude kõrval ka palju negatiivset, kuid on alati üks mees, kes on positiivne kangelane: tänaseks suisa kümne tiitlivõistluse medaliga pärjatud Gerd Kanter. Loomulikult vaadatakse üle ka, mida tegi sel aastal Edgar Savisaar! 

Kolme selle aasta kõige põnevama tehnikaimega on stuudios Forte toimetaja, tehnoloogiaajakirjanik Hans Lõugas. Seda, mida toob meile uus aasta, ennustab Alkeemia Taroskoobi koostaja Katrin Oidra.

“Eestlased on ju ennustajausku rahvas, nii et tasub kogu saade lõpuni vaadata,” soovitab lõpetuseks ka saatejuht Kärt Anvelt. Saates teeb muusikat bänd Swingers, esinevad Tanja Mihhailova ning Mikk Saar. 

Aastat kokkuvõttev saade "Delfi TV aastavahetus"  on üleval Delfi avalehel üleval juba vähem kui nädala pärast 23. detsembril!

Vaata ka meeleolukat fotogalerii ja piilu saate köögipoolele!