Baskonia peatreener Duško Ivanović ei varjanud kohtumise järel, et tema hoolealused läksid lati alt läbi.

„Meie algus ja see, kuidas me mängisime, oli pettumus. Meie mentaliteet ei olnud adekvaatne. Nii see on,“ ütles Montenegrost pärit Ivanović, rõhutades eriti kahvatut kaitsetööd ja suurt pallikaotuste arvu.

„Euroliigas ja Hispaania liigas oleme väga erinevalt mänginud. Vabandusi pole, olime puhanud ja meil oli aega selleks valmistuda,“ jätkas Ivanović.

„Olen mängijatele selgitanud, et ACB play-off’is mängimine on nende jaoks oluline, kuid mõni pole sellest aru saanud. Kui grupis on kaks-kolm tublit mängumeest, peavad nad teisi tagant lükkama. Aga kui on kaks või kolm kehva meest, siis see mõjutab teisigi ja nad annavad tasemes tagasi,“ lausus ta kriitiliselt.

Kohalik väljaanne Noticias de Álava andis viimase mängu eest Kotsarile kümne palli skaalal hindeks nelja.

Pikalt kadunud olnud mängija asja eest. Iga rivaalitsev tsenter, olenemata tema nimest, suudab selle Baskonia ääre korvi all segadusse ajada. Sel korral paljastas tema nõrgad kohad ja vähese agressiivsuse Khem Birch,“ kirjutas väljaanne Kotsari kohta.

203 cm pikkune Birch viskas eile 21 punkti. Algviisikus alustanud Kotsari arvele jäi 17 minutiga neli punkti (visked mängust 2/4), üks lauapall ja kaks korvisöötu.

Kuus minutit mänginud ja kaks punkti toonud Raieste sai hindeks viie. „Selle kuue minuti jooksul ei suutnud ta Baskonia meeskonna kaitsetööd intensiivistada. Kaks vabaviset ja mööda läinud kaugvise olid nigel toetus rünnakule,“ märkis Noticias de Álava Raieste mängu kohta.

Baskonia parimana 30 punkti visanud Markus Howard sai oodatult kõrgeima hinde ehk seitse palli. Enamiku mängijate hinne oligi neli või viis.

Baskonial on jäänud kahes viimases voorus mängida Murcia ja Madridi Realiga. Nende rivaalil Manresal, kellel on tabelis üks võit enam, tuleb veel kohtuda Bilbao ja Tenerifega.