Mängu avaveerand kulges punkt-punkti taktis ning lõppes Kalev/Cramo 24:19 juhtimisel. Teisel veerandajal sai külalismeeskond mängu paremini käima ja võimsa poolaja lõpuga suurendati eduseis 11-punktiliseks.

Teise poolaja esimesed 10 minutit jätkusid Kalev/Cramo pidevas eduseisus, kuid väike Kalev püsis kenasti mängus ja viimase neljandiku eel juhtis külalismeeskond 61:55. Snabb jätkas neljandal veerandajal võitlemist, jõudes neli minutit enne kohtumise lõppu 68:68 viigini. Seejärel pani aga Eesti-Läti liiga hõbemedalist oma paremuse maksma, võites veerandfinaalseeria teise kohtumise tulemusega 75:70.

Cramo resultatiivseimaks tõusis Mikk Jurkatamm, kes viskas 16 punkti ja noppis neli lauapalli. Kregor Hermet toetas teda 15 punktiga. Kalev/Snabbi parim oli Bailey Joel Hardy 17 silmaga.

Enne mängu:

Traditsioonilises mängu eelvaates, mille klubid enne mängu Delfile saadavad, ei hakanud Kalev/Snabbi peatreener Kalle Klandorf suuri veksleid välja käima. „Et mismoodi mängime? Mängime, nagu oskame. Tulge saali ja vaadake, kuidas mängime. Nii ongi,“ ütles ta.

Veel peetakse reedel kell 19 teine kohtumine Viimsi ja Tartu Ülikool Maks & Mooritsa seerias (avamäng 105:65 Tartule) ning kell 19.30 võõrustab Keila Coolbet Pärnu Sadamat (avamäng 79:71 Pärnule).