"Ostsin kaks Vana Toomase pulgajäätist, boonusena oli pakendis kaasas pikk juuksekarv, mille otsa jäi rippuma sokolaadiglasuur... bzzz!" kirjutas toimetusele video saatnud lugeja.

Premia kvaliteedijuht Kaja Räim selgitas, et Premia peab rangeid toidukvaliteedi- ja toiduohutusstandardeid oma olulisimaks prioriteediks kogu tootmisprotsessi jooksul.

"Toidukvaliteedi ja toiduohutuse kontroll on Premia jäätisevabrikus tagatud ISO 22000 standardi järgi sertifitseeritud toiduohutuse juhtimissüsteemiga. Premias kasutusel olev hügieeni eeskiri kehtestab kaitseriiete kandmise reeglid nii tootmistöölistele kui ka külalistele. Tootmise meister veendub enne iga vahetuse algust, et tootmishügieen oleks personali poolt täidetud. Samuti on jäätisevabriku personal läbinud hügieenikoolituse ja on teadlik toidukäitlemise üldpõhimõtetest," märkis Räim.

Et aga juuksekarv jäätise sisse sattus, on Premias teadaolevalt esimene taoline juhtum. "Meil on siiralt kahju, et lõpptarbijani on jõudnud võõrkehaga jäätis. Tegemist on esimese taolise juhtumiga meie toodangu puhul. Vabandame kliendi ees ebameeldiva kogemuse pärast ja soovime omalt poolt juhtunu kompenseerida kastitäie jäätisega kliendi valikul. Oleme omalt poolt kliendiga ühendust võtnud ja ootame täpsustavat informatsiooni, et kõik asjaolud järele kontrollida," lisas Räim.

"Kindlasti kordame pärast kliendi täiendavat tagasiside juhendid töölistele üle," edastas Räim.