Kirsberg tutvustab end kui sõjaväelast ning poliitika analüütikut. Nende valimiste eel tahab ta tähelepanu juhtida kahele teemale: majandusele ning riigikaitsele. 

Kirsberg leiab, et 25 aasta jooksul läbi tehtud areng on küll tubli, kuid põhiliselt väliskapitalile rajatud majanduse praegust seisu ei saa tema sõnul kiita. "Eesti poliitikat on krooninud taasiseseisvumisaja jooksl populism ja odav mainekujundus, mille kõrval on kõik tähtsad probleemid jäetud kõrvale. Populistid on Eesti majanduskasvu mootorina afišeerinud ainult eurot ja integratsiooni millegagi," ütles Kirsberg.

"Eestil oleks aeg lõpetada pettekujutelm sellest, et euro majanduskasvu loob. Siinkohal esitan ka avaliku väljakutse Reformierakonna liidritele debatiks Eesti majanduse üle," sõnas Kirsberg.

Vaata videost, millised on Kirsbergi mõtted riigikaitse osas ning miks ta oravaparteid selles valdkonnas silmakirjalikeks nimetab.

Delfi TV toob valimiste eel teieni rubriigi "Vaba mikrofon", kus riigikokku kandideerijad said tulla ja rääkida kolme minuti jooksul, mis just neile oluline on ning mida nad riigikogulasena muuta või saavutada tahavad. Teisisõnu - miks me just neid peaks valima. Küsimusi ette ei antud ning inimesed said rääkida just seda, mis hingel oli!

"Vaba mikrofoni" videoid avaldatakse alates jaanuari viimasest nädalast kuni valimisteni! Kõiki videoid saad vaadata Delfi TV-st!