Kadri pakub välja supiteo, mis võib esialgu tunduda algajatele hirmutavalt raske, sest tegemist on nii puljongi keetmisega kui veiseliha valmistamiega.

Kellele puljongi ise keetmine atraktiivne ei tundu, soovitab Kadri kasutada loomalihamaitselist Vietnamese Choice sarja supipastat, mis teeb imesid.

Samas saab tõesti igaüks supipuljongi keetmisega hakkama! Miski ei ole raketiteadus. Hea nipina võib seda keeta lihtsalt suurema koguse ning siis tagavaraks portsjonitena sügavkülmutada.

Kes ükskord aasiapärased komponendid on omaks võtnud, ei loobu enam iial. Näiteks riisinuudlid on üks suurepärane komponent, mida kasutada salatites või suppides. Ainus vaev on asetada nuudlid pakendist kaussi sooja vette. Just sooja, mitte keevasse, sest keev vesi võib kahjustada riisinuudlite mõnusat struktuuri. Seal nemad siis ise valmivad ja on valmis kasutamiseks millises iganes roas.

Veisefilee siin supis valmib 30 sekundiga. Nipp selles, et tuleb terava noaga lõigata ristikiudu üliõhukesed viilud.

Tasakaalustatud maitse saavutamiseks soovitab Kadri aga kalakastet. Hapu ja magusa balanseerimisel asendamatu abimees.

Pho bo ehk veiselihasupp riisinuudlitega
4-le

200 g veisefileed
100 g Thai Choice’i riisinuudleid
1,5 l vett
1 sibul
1 suur porgand
2 sl Vietnamese Choice’i veisesupipastat
2 tähtaniisi
1 kaneelikoor
3 sl Thai Choice’i kalakastet
½ tl soola
1 tl suhkrut
purustatud musta pipart
kaunistamiseks idusid, basiilikut ja koriandrit

Pane riisinuudlid sooja vette likku. Lõika sibul ribadeks. Haki porgand ja liha õhukesteks viiludeks. Lisa potti vesi, supipasta, kalakaste, porgand, sibul, sool, suhkur ja pipar. Lisa puljongisse pliidiplaadil kuumutatud tähtaniis ja kaneelikoor. Lihaviilud lisa kõige hiljem ja keeda seejärel paar minutit. Kurna ära nuudlid ja vala neile peale keev vesi. Umbes 5 minuti pärast kurna nuudlid sõela abil ja jahuta need külma veega. Jaota nuudlid kaussidesse, kalla peale supp ning kaunista idude ja basiilikuga.

Jaga
Kommentaarid